Christelijke Identiteit

Coras is zelf christelijk en dat hoor je als hij achter de knoppen staat. Hij let op de songteksten en bepaalt aan de hand daarvan of hij het draait of niet. ‘Christelijk verantwoord’ klinkt misschien wat ‘heilig’, maar de basis blijft hetzelfde: het is altijd tijd voor een feestje.

In het voorbereidende gesprek krijg jij de ruimte om je wensen te laten horen. Iedereen heeft namelijk een ander perspectief op christelijke verantwoord. Coras doet er alles aan om uw wensen in vervulling te laten gaan. Je zult sommige nummers niet in zijn database vinden, maar hij maakt ook ‘clean edits’ waar hij dat ene vervelende woordje laat verdwijnen.

Jouw persoonlijke voorkeur is dus ontzettend belangrijk: als je christelijke muziek wilt horen dan ben je bij Coras zeker aan het goede adres. De goede beats van Toby Mac, LZ7, Hillsong Y&F, NewWorldSon, Capital Kings en Rend Collective, laat Coras maar al te graag horen.

Coras is er van overtuigd dat hij dit werk mag doen samen met God. We mogen van God van het leven genieten en daar wilt Coras graag bij helpen: wil jij er ook een onvergetelijke avond van te maken?