Over Coras

Coras is een DJ die als geen ander weet wat dansbaar is.
Met eindeloze energie en funky basslines, groove ritmes en dikke beats sleept Coras iedereen de dansvloer op voor een onvergetelijke avond. Gegarandeerd legendarische herinneringen.

Een avond met Coras is nooit hetzelfde. Hij dans met je mee.
Brengt de heerlijkste beats voor de beste ‘feel good’ vibe op de dansvloer.

Biografie

Zestien jaar en in de ban van muziek. Joas zag op jeugdclub in de hoek een cd-speler en mixer en muziek schalde uit de boxen. Zijn grote passie was geboren.


Joas aan het draaien bij zijn jeugdclub.
Met hulp van een vriend ging Joas snel van start om zelf liedjes te mixen op zijn computer. Hoewel hij jong was, werkte hij hard om zijn eigen mixer en boxen te kopen. Hier begon de start van zijn toen nog ijdele hoop voor een eigen DJ-carrière.

 

Al begon het klein. Erg klein. Elke jeugdavond sleepte hij zijn eigen computer, beeldscherm, mixer en boxen mee. Maar na enige tijd werd het werk steeds groter en draaide hij vanaf 2009 als vaste DJ bij christelijke jongerencafé Williams in Apeldoorn. Zijn DJ-set en met name zijn DJ-skills breidde langzaamaan uit.

Steeds meer ervaring. Steeds meer kennis en feeling met de muziek. Anno 2013 popte er dan ook een droom op: door middel van muziek mensen samen brengen en genieten! En dat leidde tot een eigen naam: Coras. Een naam met veel betekenis: een combinatie van de naam Cor (Joas’ vader) en zijn eigen naam Joas.

Coras staat daarom in de startblokken om muziek en dans bij jou te brengen. Joas, nu 28 jaar en jarenlang ervaring, brengt mensen samen op de dansvloer. Eindeloze energie en kleurrijke muziek. Uniek op alle gebieden en brengt originele muziek van funk tot dirty. Groove tot energy. Coras brengt je altijd een feel good vibe op de dansvloer.