DJ huren

DJ nodig voor jouw feest?

Geef je een feest? Coras is daar gaag onderdeel van.
Of het nou een bruiloft, verjaardagsfeest, werkborrel, studentenfeest is, of omdat je gewoon zin hebt in feest, Coras draait zijn hand er niet voor om. Wel draait hij de leukste hits, de dansbare pop liedjes, springende dance tracks en de feestende meezingers.
Coras zorgt er voor dat de dansvloer vol staat en brengt jouw feest tot het volgende niveau. Het dak kan er af!

Over Coras

Coras is een DJ die als geen ander weet wat dansbaar is.
Met eindeloze energie en funky basslines, groove ritmes en dikke beats sleept Coras iedereen de dansvloer op voor een onvergetelijke avond.
Gegarandeerd legendarische herinneringen.

Meer over Coras
Waarom andere voor Coras kozen
Edgar
Bruiloft van Edgar

Coras al meerdere malen geboekt en meegemaakt. Altijd een knalfeest! Past zich aan naar de wensen van de klant wat erg fijn is. Is betrouwbaar in zijn afspraken en heeft alles goed voor elkaar! Als ik garantie wil voor een geslaagd feest boek ik Coras!

Dianna
Bruiloft van Dianna

Wij hebben een ontzettend mooie bruiloft gehad, met als afsluiting een knallend feest. Met Joas is het prettig samenwerken: voorafgaand denkt hij goed mee over persoonlijke wensen en op de avond zelf is hij spontaan, flexibel en speelt goed in op het publiek. Een aanrader!

Thijs
Bruiloft van Thijs

DJ Coras heeft op onze bruiloft gedraaid en later nog tijdens een huisfeest en hij krijgt íedereen aan het dansen! Hij is sfeergevoelig en weet daardoor mensen echt mee te nemen in een vermakelijke avond! Coras draait goed, is betrouwbaar en daarnaast ook een relaxte gast. Een enorme aanrader voor wat voor een feest dan ook. Ik sta garant!

Waarom DJ Coras?

Professionele DJ
Ruim 10 jaar ervaring.
Heldere prijzen
Offertes en prijzen worden van volledige informatie voorzien.
Eigen muziekwensen
In een voorbereidend gesprek kan je je muziekwensen doorgeven.
Verantwoordelijke muziek
Een DJ die jouw normen en waarde snapt.
Geen aanstoodgevende muziek (meer).
Coras boeken
Vrijblijvende offerte
Ik heb nog een vraag
Makkelijke contact